AtlantisNet’e Nasıl Abone Olabilirim?

AtlantisNet’e Nasıl Abone Olabilirim?

Eğitim almak, iş görüşmeleri yapmak ve sosyalleşmek gibi pek çok durumda kullanılan internet için iyi bir sağlayıcıya ihtiyaç vardır. Hızlı bir bağlantı her şeyden önce tercih ettiğiniz İSS’nin size iyi bir hizmet sunmasına bağlıdır. Bu noktada son yılların öne çıkan servis sağlayıcılarından “AtlantisNet’e nasıl abone olabilirim?” sorusu pek çok internet kullanıcısı tarafından merak edilmektedir. Bu konuda AtlantisNet’in WhatsApp hattı üzerinden veya sitenin ana sayfasında bulunan iletişim kısmındaki formu doldurarak detaylı bilgi alabilirsiniz. Ayrıca yazımızın devamında da tüm aşamaları öğrenebilirsiniz.

AtlantisNet Başvuru Nasıl Yapılır?

AtlantisNet’e Nasıl Abone Olabilirim?

AtlantisNet abonelik başvurusu için takip etmeniz gereken ilk adım, firmanın internet sayfası üzerinden “Online İşlemler” menüsüne tıklayıp kullanıcı girişi yapmaktır. Daha önce bir kullanıcı hesabı oluşturmadıysanız tek kullanımlık şifre ile giriş yapabilirsiniz. Ayrıca bu işlemi yapmak için AtlantisNet’in Google Play ve App Store’da bulunan mobil uygulamasını da kullanabilirsiniz.

Kullanıcı girişini yaptıktan sonra bulunduğunuz bölgenin altyapısını sorgulamanız gerekir. Bunun için sitedeki “Altyapı Sorgula” bölümünden destek alabilirsiniz. Adres bilgilerinizi sisteme işlediğinizde bağlantı ve port durumunuzu, alabileceğiniz maksimum hızı ve BBK numaranızı öğrenebilirsiniz.

Altyapı sorgulamanızı yaptıktan sonra bağlantı talebinizi oluşturmalısınız. Onay aldıktan ve AtlantisNet başvuru işlemlerinizi tamamladıktan sonra kurulumunuzun yapılması için adresinize teknik destek ekibi gelir. İnternet bağlantınızın sorunsuz bir şekilde çalıştığından emin olduktan sonra modeminizi hemen kullanmaya başlayıp hızlı ve kesintisiz teknolojiden yararlanabilirsiniz.

Altyapı Sorgulama İşlemleri

İnternet bağlantınızın sorun bir şekilde yapılandırılması için öncelikle altyapınızın yeterli olduğundan emin olmanız gerekir. Atlantisnet başvuru sürecini yürütebilmeniz için öncelikle altyapınızı nasıl sorgulayacağınızı bilmelisiniz. Firmanın internet sitesi içinde ilgili alanda konumunuza dair bazı bilgileri işleyip kontrol sağlayabilirsiniz. Bu noktada beyan etmeniz gereken adres bilgileri aşağıdaki gibidir:

  • İl
  • İlçe
  • Mahalle
  • Sokak
  • Bina No
  • Daire No

Yaşadığınız bölgenin konumunu girdikten sonra “>>” işaretine basıp altyapı sorgulama işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu adımları takip ederek AtlantisNet’in GigaPon hizmetinden nasıl yararlanacağınızı öğrenmeniz mümkündür. İş yeriniz ve eviniz için kontrollerinizi bitirdiğinizde artık tarifeleri detaylıca inceleyip ihtiyacınıza en çok hitap edeni seçebilirsiniz.

Bulunduğunuz konumda gerekli altyapının olmadığı takdirde AtlantisNet müşteri destek ekibiyle WhatsApp, E- posta, 0212 967 34 34 nolu telefon numarası ve internet sitesi üzerinden iletişime geçmenizde fayda vardır. Bu şekilde fiber altyapı talebinde bulunabilirsiniz. Teknik ekip çalışmalarını bitirdiğinde sizinle iletişime geçer ve siz de bu sayede firmanın internet avantajlarından kolaylıkla faydalanabilirsiniz.

AtlantisNet Kurulum ve Bağlantı Süreci

“AtlantisNet’e nasıl abone olabilirim?” sorusu cevaba kavuştuktan sonra geriye kurulum ve bağlantı aşamaları kalır. Kendinize en uygun tarifeyi seçtiğinizde kurulum sürecinde sizin bir efor sarf etmenize gerek yoktur. AtlantisNet teknik destek ekibi, sizi geleceği gün ve saatten haberdar ederek randevu oluşturur. Evde olduğunuz gün, modem ve diğer bağlantı ekipmanlarıyla birlikte gelen teknisyen, modem kurulumunuzu hızlı bir şekilde tamamlar.

Düzenlemeler sonuca erdiğinde halihazırda size destek vermeye devam eden teknisyenin önerilerini dikkate alıp uygulamaya koymalısınız. Aynı zamanda daha sonraki süreçlerde aklınıza takılan soruların cevaplarına kullanma kılavuzundan ulaşmanız mümkündür.

Son aşamada bağlantıyı ekiple birlikte kontrol etmelisiniz. Tarayıcınızı açarak yaptığınız denemelerle bağlantının düzgün çalıştığından emin olabilirsiniz. Bu noktada genel itibariyle bir sorunla karşılaştığınız takdirde teknisyenin anında müdahalesi sayesinde çözüm bulabilirsiniz. Böylece GigaPon internet bağlantınızı taahhütsüz bir şekilde sadece hizmet sözleşmesiyle kullanmaya başlayabilirsiniz.

AtlantisNet bağlantınız kurulduktan sonra fazladan bir şey yapmanıza gerek kalmaz. İnternetle ilgili yaşadığınız tüm sorunlarda 7/24 faaliyet gösteren müşteri hizmetleri ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Sorunu verilen yönergelerle sonlandıramadığınızda en yakın zamanda teknik destek konumunuza ulaşır ve kesintisiz fiber bağlantınız için çözüm bulmanıza destek olur.

Bizimle İletişime Geçin