1000 Mbps İnternet

1000 Mbps internet günümüzün hız odaklı dünyasında internet deneyiminizi yeni nesil standartlara taşıyacak bir hizmet türüdür. AtlantisNet olarak sunduğumuz fiber hızlı internet sayesinde yüksek boyutlu dosyaları indirebilmeniz oldukça kısa sürer. Video ve film gibi içerikleri ise beklemenize gerek kalmadan anlık olarak izleyebilirsiniz. Eğer bölgenizdeki internet altyapısı yeterliyse GigaPon’un fiber internet ayrıcalıklarından yararlanabilirsiniz. Kontrol etmek için sitemizdeki fiber altyapı sorgulama ekranına bakabilirsiniz.

2014 yılından bu yana hizmet veren bir internet servis sağlayıcısı olarak müşterilerimize her daim yenilikçi ve beklentilerini karşılayan çözümler sunuyoruz. Günümüzün dijitalleşen dünyasında, hızlı ve güvenilir bir internet erişiminin lüks değil, zorunluluk olduğunun farkındayız! 1000 Mbps sınırsız ev interneti ile çevrimiçi deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyoruz.

Siz de dijital dünyadaki adımlarınızı hızlandırmak için hemen GigaPon fiber internet uygulamamıza geçiş yapabilirsiniz. Firmamız tarafından yapılan yatırımlarla hizmet ağımızı her geçen gün büyütmekteyiz. Bu sayede birçok noktaya fiber interneti ulaştırmayı hedefliyoruz.

1000 Mbps İnternet ile Fiber Hızı Yakalayın

1000 Mbps internet günümüzdeki en hızlı internet hizmetlerinden biridir. Fiber internetle saniyede ortalama 125 MB veri alışverişi yapabilirsiniz. Bu sayede çevrimiçi ortamda izlemeniz, indirmeniz veya yüklemeniz gereken hiçbir dosyada uzun bekleme sürelerine ihtiyaç olmaz. 1000 Mbps, yani 1 Gigabit internet hızının sağlayacağı bazı avantajlar şunlardır:

1000 Mbps İnternet Avantajları

Hızlı Bağlantı

En uygun ekonomik tarifeler ile hız düşümü ve paket kaybı yaşamadan özgürce fiber hızında internet'te gezinin.

Taahhütsüz, Limitsiz

Limitlere ve kotalara takılmayın, dilediğiniz kadar kullandığınız taahhütsüz internet AtlantisNet'te.

Kolay İptal

Herhangi bir bağlayıcılık olmadan, istediğiniz zaman, cayma bedeli ödemeden internet hizmetinizi kolaylıkla sonlandırabilirsiniz.

Yüksek Performans

Altyapınızın türünü ve desteklediği maksimum hızı, fiber altyapı sorgulama ekranından hemen öğrenin. İnternette donma yaşamayın.

1000 Mbps İnternet Deneyimi AtlantisNet’te

AtlantisNet bünyesinde internet kullanıcılarının ihtiyaçlarına ve beklentilerine yönelik bireysel ve kurumsal çözümler sağlıyoruz. Bu kapsamda sizlere sunduğumuz en avantajlı seçeneklerden biri de 1000 Mbps internet tarifemizdir. Özellikle ev kullanıcıları için ideal olan 1000 Mbps fiber internet paketimizi aynı zamanda daha az çalışana sahip ofis ortamlarında da tercih edebilirsiniz.

1000 Mbps İnterneti Taahhütsüz ve Kotasız Deneyin

GigaPon fiber internet hizmetimiz kapsamında müşterilerimize sunduğumuz bir diğer avantaj da taahhütsüz internet deneyimidir. Aldığınız hizmetten memnun kalmadığınız takdirde taahhütsüz ev internet hizmeti sayesinde özgürce paketinizi iptal edebilirsiniz. Bunun için herhangi bir ek bedel ödemenize gerek yoktur.

1000 Mbps hizmet paketimizde AKN-AKK gibi kullanım limitleri de söz konusu değildir. Dolayısıyla hiçbir zaman limit aşımına bağlı hız kesintileri veya faturanızda ek maliyetlerle karşılaşmazsınız. Kotasız internet hizmetimiz sayesinde fiber hızın tadını, hiçbir kısıtlama olmadan çıkarabilirsiniz.

1000 Mbps Fiber İnternet Başvurusu

1000 Mbps internet hizmetimizden yararlanmanız için öncelikle bölgenizde fiber internet altyapısı olduğundan emin olmalısınız. Fiber altyapı sorgulama işlemi için web sitemizde yer alan “Altyapı Sorgulama” sayfasını ziyaret etmeniz yeterlidir. Burada adres bilgilerinizi girerek bölgenizdeki altyapının karşıladığı internet hızını ve port durumunu öğrenebilirsiniz.

Altyapınızı sorguladıktan sonra GigaPon 1000 sayfasını ziyaret ederek “Hemen Başvur” seçeneğini tıkladığınızda internet başvurunuz bize ulaşır. En kısa sürede ekibimiz adresinizi ziyaret ederek yeni ve ultra hızlı internetinizin kurulumunu gerçekleştirir. Böylece AtlantisNet ayrıcalığı ve erişilebilir fiyat seçenekleriyle çok daha hızlı bir internetin avantajlarını hemen keşfetmeye başlayabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular

Merak edilen bazı sorular ve cevapları

AtlantisNet olarak gerekli altyapı sağlandığı takdirde bulunduğunuz bölgede 1000 Mbps internet hizmeti sunuyoruz. 1000 Mbps internet hizmetimizden yararlanarak ultra hızlı bir deneyimin tadını çıkarabilirsiniz.

Kesinlikle. 1000 Mbps son derece yüksek hızlı bir internet deneyimi sunar. Eğer internette fazla vakit geçiriyor, sıkça dosya alışverişi yapıyorsanız beklentilerinize yanıt verecektir. 1000 Mbps, çok büyük dosyaları indirmek, yüksek kalitede video akışı yapmak ve çok oyunculu online oyunlar oynamak gibi yüksek bant genişliği gerektiren aktiviteler için idealdir.

Teorik olarak 1000 Mbps internet hızıyla saniyede 125 MB veri alışverişi yapabilirsiniz. Böylece büyük boyutlu dosyaları hızlı bir şekilde indirebilir, film ve dizi gibi yüksek kalitede içerikleri anında izleme yapabilirsiniz.

1000 Mbps internet hızı ile çok büyük dosyaları hızlıca indirebilir, 4K ve hatta 8K çözünürlükte video akışı yapabilirsiniz. Ayrıca birden fazla cihazı aynı anda sorunsuz bir şekilde internete bağlayabilir ve çok oyunculu online oyunları gecikme olmadan oynayabilirsiniz.

AtlantisNet olarak 1000 Mbps internet hizmetini Türkiye’nin her bölgesine ulaştırmayı amaçlıyoruz. İstanbul’un belirli bölgelerinde başlattığımız çalışmalarımızı özenle arttırmaktayız. Ayrıca altyapınız desteklediği takdirde 1000 Mbps internet hizmetimizden yararlanabilirsiniz. Bölgenizdeki internet altyapısının uygun olup olmadığını öğrenmek için altyapı sorgulama sayfamıza göz atabilirsiniz.

1000 Mbps fiber internet paketimizin fiyatını öğrenmek için tarifeler sayfamıza göz atabilirsiniz. Müşterilerimize son derece erişilebilir fiyatlarla yüksek kaliteli bir hizmet sunmaktayız. Ayrıca paketlerimizde AKN-AKK gibi ekstra masraflar da yoktur.

1000 Mbps internet tarife fiyatlarımızı öğrenmek için tarifeler sayfamıza göz atın. Ayrıca burada diğer internet paketlerimizi de detaylı olarak görebilirsiniz.

1000 Mbps hızında internet hizmetinden yararlanabilmeniz için uygun bir altyapınızın olması gerekir. Altyapı sorgulamanızı web sitemizde yer alan “Altyapı Sorgulama” sayfasında yapabilirsiniz. Sadece adres bilgilerinizi girerek altyapınızın 1000 Mbps hizmetini destekleyip desteklemediğini kontrol edebilirsiniz.