10000 Mbps İnternet

Tüm işlemlerinizi saniyeler içerisinde gerçekleştirebileceğiniz bir bağlantı hızı mı arıyorsunuz? AtlantisNet olarak sunduğumuz 10000 Mbps internet sayesinde bu artık mümkün. Fiber internet sahibi olmanın avantajlarını 10 gigabit internet aracılığıyla bir adım daha ileriye taşıyoruz. Böylece kesinti, duraklama ve benzeri sorunlarla karşılaşmadan çevrim içi seyahatlerin tadını çıkarabilirsiniz. Üstelik 12 ay taahhüt seçeneği ile bir yıl boyunca aynı fiyattan yararlanabilme şansı da yakalayabilirsiniz.

Hızla gelişen ve yenilenmeye devam eden Gigapon altyapısı sayesinde online oyunlar oynamak, upload özelliklerinden faydalanmak ve 4K görüntüler elde etmek, artık çok daha kolay! Türkiye’nin en hızlı internetinden yararlanmak için şimdi Atlantisnet’e başvuru yapabilirsiniz. Ardından 10 Gbps gücündeki bağlantının keyfini yaşamaya başlayabilirsiniz.

10000 Mbps ile Hızına Hız Kat

Eğer çevrim içi platformlar üzerinden gelir elde ediyorsanız, internetinizin hızı sizin için oldukça önemlidir. Örneğin, çeşitli platformlar üzerinden canlı yayın (stream) açıyorsanız, ortalama hızdaki bir internet işinize yaramayacaktır. Bu noktada ileri seviye bir upload gücüne ihtiyaç duyarsınız. Ek olarak dijital uygulamalar üzerinden toplantılar gerçekleştiren ya da bu uygulamalara içerik üreten iş insanları da benzer ihtiyaçlara sahip olurlar. Atlantisnet olarak bu noktada devreye giriyor, 10 Gpbs gücünde sınırsız internet hizmeti sunuyoruz.

Türkiye’nin her bir noktasından yararlanabileceğiniz internet hizmetlerimizi, ister evinizde isterseniz de iş yerlerinizde kullanabilirsiniz. 10000 Mbps internet seçeneğini, aynı anda birçok kişinin kullanabiliyor olmasından dolayı kalabalık iş yerleri için de son derece uygundur. Diğer bir deyişle, tüm yaşam ve çalışma alanları için Atlantisnet’i güvenle tercih edebilirsiniz.

 

10.000 Mbps İnternet Avantajları

Hızlı Bağlantı

En uygun ekonomik tarifeler ile hız düşümü ve paket kaybı yaşamadan özgürce fiber hızında internet'te gezinin.

Taahhütsüz, Limitsiz

Limitlere ve kotalara takılmayın, dilediğiniz kadar kullandığınız taahhütsüz internet AtlantisNet'te.

Kolay İptal

Herhangi bir bağlayıcılık olmadan, istediğiniz zaman, cayma bedeli ödemeden internet hizmetinizi kolaylıkla sonlandırabilirsiniz.

Yüksek Performans

Altyapınızın türünü ve desteklediği maksimum hızı, fiber altyapı sorgulama ekranından hemen öğrenin. İnternette donma yaşamayın.

10.000 Mbps Hızında Sınırsız İnternet

Ülkemizde yaşayan hemen herkesin internetle ilgili en büyük sıkıntısı, düşük bağlantı hızlarıdır. Atlantisnet olarak yaşanan bu sıkıntıyı görüyor ve güçlü altyapımızla her geçen gün yeni çözümler üretiyoruz. Türkiye’nin en hızlı alternatiflerinden olan 10000 Mbps internet seçeneğimiz de bu çözümlerden bir tanesidir. Üstelik son derece güçlü Gigapon altyapımız, sorunsuz bir şekilde hizmet vermektedir. Bu aboneliğin sizlere kazandıracağı avantajları daha yakından tanımak isterseniz, aşağıdaki listeye göz atabilirsiniz.

Tüm bu avantajlar ve çok daha fazlası Atlantisnet’te sizleri bekliyor! İletişime geçerek merak ettiğiniz tüm detayları öğrenebilir ve aboneliğinizi başlatabilirsiniz.

10 Gigabit İnternet Gigapon ile Mümkün

Gigapon altyapısı ile efsanevi güçteki 10 Gigabit internete, bulunduğunuz konumda bu hıza sahip olup olmayacağınızı öğrenebilmeniz içinse yapmanız gerekenler oldukça basittir. Takip etmeniz gereken adımlar genel olarak şu şekilde sıralanabilir:

Sıkça Sorulan Sorular

Merak edilen bazı sorular ve cevapları

Işık hızıyla yarışacak bir internetin varlığı söz konusu olduğunda bu hıza nasıl erişileceği de merak konusu haline gelmiştir. Sizler de 10 Gbps internete sahip olabilmek için ne yapmanız gerektiğini bilmiyorsanız, doğru adrestesiniz. Bunun için öncelikle interneti kullanacağınız bölgenin altyapısı hakkında bilgi edinmeniz gerekir. “Fiber Altyapı Sorgula” ya da “Gigapon Altyapı Haritası” gibi seçenekler sayesinde bu konuda fikir edinmeniz mümkün olacaktır.

Edindiğiniz bilgiler neticesinde altyapınızın 10 Gbps hızındaki internete elverişli olduğunu düşünüyorsanız, bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Bu noktada farklı sorulara yanıt arıyorsanız, WhatsApp destek hattımızı ya da diğer iletişim kanallarımızı kullanarak bizlere ulaşabilirsiniz. Ardından web sitemizde yer alan “Gigapon İstiyorum” butonuna tıklayarak abonelik başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Türkiye’de edinebileceğiniz en güçlü bağlantı hızına sahip olan 10000 Mpbs internet hakkında birçok soru işaretiniz olabilir. Bu internetin aslında ne kadar hızlı olduğu da, bunlardan en yaygın olanıdır. Birçok kişinin evinde var olandan ortalama 100 kat daha güçlü olan bu internetin hızını birkaç örnekle açıklayabiliriz; 10 Gigabit fiber internet ile 40 GB boyutundaki bir filmi, sadece 40 saniyede indirebilirsiniz. İçerisinde 30 adet şarkının yer aldığı bir playlisti indirmeniz 0.4 saniye sürecektir. 1 GB boyutundaki bir dosyayı internete yüklemeniz ise yalnızca 0.8 saniyenizi alacaktır. İlk bakışta bu seviyede bir yüksek hıza sahip olmak imkansız geliyor olabilir. Ancak Atlantisnet olarak sahip olduğumuz güçlü altyapımız Gigapon sayesinde, bu hızlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Çok sevilen tarifelerimizden biri olan 10 Gigabit internet hakkında en çok merak edilen noktalardan biri de fiyat konusudur. Hem bu tarifemiz hem de diğer alternatiflerimiz hakkında fiyat bilgisi edinebilmenizin birçok kolay yöntemi bulunuyor. İlk olarak web sitemizde yer alan “Tarifeler” kısmını ziyaret edebilirsiniz. Buna ek olarak WhatsApp destek hattımızla ya da çağrı merkezimizle de iletişime geçebilirsiniz.

Türkiye’de sıklıkla yaşanan bağlantı problemleri nedeniyle 10000 Mbps internet gücünün gerçekten var olup olmadığı sorgulanabilmektedir. Bu noktada internet tüketicilerine müjdeli haberler verebiliriz. Çünkü Atlantisnet olarak Gigapon altyapımız sayesinde yüksek hızdaki bağlantı gücünü Türkiye’nin birçok noktasına ulaştırmaktayız. Sizler de bölgenizin altyapısı hakkında bilgi edindikten sonra 10 Gbps internet için başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.